Netværket Mand&bil

Videoklip og artikler
Video1Video: Mand&bil på 2 minutter.
Video1Video: Præsentation af netværket Mand&bil.Video1Video:Bliv en del af netværket Mand&bil.Video1Video: Kim Brandbyge - Nyborg fortæller om Mand&bil.Video1Video: Benny Larsen - Odense - fortæller om Mand&bil.Video1Video: Claus Aagaard - Odense - fortæller om Mand&bil.Video1Video: Michael Sund Jensen - fortæller om Mand&bil.
Video1Radio: Indslag fra P4 Fyn Morgen. Her fortæller bl.a. Steffen Andersen hvorfor han blev en del af netværket.
Video1Video: Mand&bil i nyhederne.Video3
Video: Lars Pedersen fra Haarby fortæller.
Video3
Video: Michael Christensen fra Roskilde fortæller.
Video3
Video: murer Preben Marcussen fortæller.
Video3
Video: André Bønnelykke fortæller.Video3
Video: Klaus Rasmussen fra Svendborg fortæller.
Video3
Video: Michael R. Rasmussen fra Fanø fortæller.

Artikel fra Land&liv om Kim Brandbyge - Mand&bil i Nyborg.
Artikel fra Fyens Stiftstidende om Mand&bil og tankerne bag.
Video1Video:Mogens Elkjær - Middelfart - fortæller om Mand&bil .artikelArtikel om Mand&bil.
Vi har travlt og søger medlemmer i hele Danmark
Er du (nuværende eller kommende) selvstændig handyman
eller håndværker, - så hører vi gerne fra dig.

OBS: Info-møde om Mand&bil:
Kom og hør hvordan og hvorfor netværket virker.
Fyn: Tirsdag d. 6. maj kl. 18.30. Duedalen 44, 5240 Odense NØ.
Jylland: Mandag d. 26. maj kl. 18.30. Østerbro 7, 7800 Skive(i samarbejde med Erhverv Skive)

Tilmelding på 30240600 eller på info@mandogbil.dk

Du har ikke en chance – grib den!
8 ud af 10 faglærte eller ufaglærte der starter en lille praktisk håndværkervirksomhed lukker hurtigt igen. Det skyldes at man som iværksætter skal løse mange forskellige udfordringer og de fleste knækker ikke koden før startkapitalen slipper op.

I netværket Mand&bil knækker vi koden sammen. Det betyder at vi kan vende hele statistikken på hovedet. I Mand&bil overlever 8 ud af 10 og det er jo lidt noget andet!!

Nøglen til succes er samarbejde, samarbejde og samarbejde. Vi deler viden og erfaring, logo, hjemmeside, opgaver, markedsføringsredskaber osv. Det bliver kort sagt nemmere, billigere, hurtigere og bedre når vi gør det sammen. Det er ikke raketvidenskab – men det virker.

Vi er i dag knap 40 enkeltmandsvirksomheder – mænd, kassevogne og værktøj, som sammen opnår sunde og velfungerende forretninger.

Hvem kan være med?
Mand&bil er et netværk for praktiske folk der kan og vil. Vi er derfor en god blanding af ufaglærte og faglærte, landmænd og håndværkere, mænd og desværre ingen kvinder – endnu.Hvad kræver det?
Medlemskab kræver at man er håndværksmæssigt velfunderet. Derudover kræver det en kassevogn/ladvogn (det er ikke et krav at den er hvid).

Hvad koster det?
Ved opstart betaler man (kostpris) 2400 kr. ex moms for bildekorationen. Derudover betaler medlemmer hver måned et netværksbidrag på 800 kr. ex moms. Dette dækker:
  • Fælles firmaprofil: Logo, visitkort, tøjtryk, hjemmeside, grafisk arbejde, annoncer, brevpapir, kuverter, flyers, streamers m.m.

  • Delvis markedsføring: Hjemmeside, markedsføring på internettet - bl.a. på Google og FaceBook, PR m.m.

  • Rådgivning om: Opstart, markedsføring, regnskab, forsikring, regler og love m.m.

  • Netværk og vidensdeling: Organisering af møder (2 – 3 gange om året), fælles indkøbsaftaler, intern hjemmeside med div. relevante informationer osv.

  • Kontorhold: Henvisning af kunder, organisering af større opgaver, planlægning og udførsel af PR, fælles annoncering osv., udbygning af netværket osv.
Hvad betyder det i praksis?
Det betyder i praksis at man kan have et fuldt fungerende firma inden for 14 dage og for under 10.000 kr. om året. Og ja det er inklusiv hjemmeside, besøgende på hjemmesiden, kunder, tryksager, tøjtryk, rådgivning - the works.

Kan man leve af det?
Det korte svar er ja. Vi har det sidste år oplevet en væsentlig stigning i antallet af både privat- og erhvervskunder. Det betyder at vi har et stort uudnyttet potentiale, både i de områder hvor vi er stærkest (Fyn og Syddanmark), men også på hele Sjælland og langs den jyske motorvej. Ring til kontoret for en konkret vurdering af din situation.

Det med småt
Mand&bil er et samarbejde mellem lige og frie enkeltmandsvirksomheder, som hver især har/får deres egne kunder. Det betyder at medlemmerne frit kan tage deres kunder med sig hvis de forlader netværket. Der er ingen formel kontrakt mellem medlemmer og Mand&bil. Medlemskab kan (efter de to første måneder) opsiges med virkning fra næste d.1.

Mandogbil

Det med stort
Mand&bil vil på sigt skabe et fælles landsdækkende brand som frit og fleksibelt kan benyttes af en gruppe udsatte selvstændige.

Mere info
Se mere i de videoer og artikler der findes her på siden. Det er også en mulighed at kontakte nuværende netværksmedlemmer for indblik i hvordan de oplever tilknytning til netværket.

Opstart på dagpenge
Det er på visse betingelser muligt både at være selvstændig og være på dagpenge. Ordningen hedder "Selvstændig som bibeskæftigelse" og man kan høre mere om det ved at kontakte Mand&bils kontor.

Medlemskab
Hvis du overvejer at blive en del af netværket har du sikkert en række konkrete spørgsmål. Kontakt kontoret hvis du vil have svar.

Altså!
I netværket Mand&bil samarbejder vi om at skabe en fælles troværdig firmaprofil. Vi giver os selv og hinanden mulighed for god og billige markedsføring og vi deler viden om drift af små praktiske enkeltmandsvirksomheder. Derudover er det almindelig praksis at vi deler overskydende arbejde, henviser kunder vi ikke selv kan servicere til andre netværksmedlemmer og låner hinandens hjælp og spidskompetencer - uden i øvrigt at tjene penge på hinandens arbejde.

Vil du være med, - så giv os et ring.

Med venlig hilsen
Mand&bil

Mikael K. Truelsen
Tlf: 30240600
E-mail info@mandogbil.dk


KORT

Find din lokale Mand og Bil på kortet !

Find din lokale Mand&Bil på kortet !


Bliv Mand&bil-mand

Find din lokale Mand og Bil på kortet !

Læs mere om netværket her.


Video

Find din lokale Mand og Bil på kortet !

Mand&bil i nyhederne.

Mand&Bil - Duedalen 44 - 5240 Odense NØ - Tlf. 30240600 - E-mail info@mandogbil.dk