Netværket Mand&bil

Videoklip og artikler
Video1Video: Mand&bil på 2 minutter.
Video1Video: Præsentation af netværket Mand&bil.
Video1Video: Kim Brandbyge - Nyborg fortæller om Mand&bil.Video1Video: Benny Larsen - Odense - fortæller om Mand&bil.Video1Video: Gartner Jesper Brix fortæller om Mand&bil.Video1Video: Jørn Blander fra Horsens fortæller om Mand&bil.
Video3
Video: Felix Rink maler i Odense.
Video3
Video: Gartner Bo Skov fra Nordfyn.Video1Video: Claus Aagaard fortæller om Mand&bil.
Video1Radio: Indslag fra P4 Fyn Morgen. Her fortæller bl.a. Steffen Andersen hvorfor han blev en del af netværket.
Video1Video: Mand&bil i nyhederne.
Video1Video: ejendomsservicetekniker Tommy Sørensen fortæller om Mand&bil.Video1Video: Henning Boutrup fra Vestjylland fortæller om Mand&bil.Video1Video: Murer René Rosenfeld fortæller om Mand&bil.
Video3
Video: Lars Pedersen fra Haarby fortæller.
Video3
Video: murer Preben Marcussen fortæller.
Video3
Video: Michael R. Rasmussen fra Fanø fortæller.
Video3
Video: Michael L. Hjort fra Sønderborg fortæller.Video3
Video: Palle Hinrichsen fra Korsør fortæller.

Artikel fra Land&liv om Kim Brandbyge - Mand&bil i Nyborg.
Artikel fra Fyens Stiftstidende om Mand&bil og tankerne bag.
Video1Video:Mogens Elkjær - Middelfart - fortæller om Mand&bil .artikelArtikel om Mand&bil.
Bliv en del af et levende og stærkt håndværkernetværk
Mand&bil virker. Det virker fordi vi er mange og vi vil derfor meget gerne være flere. Både på Fyn og i trekantsområdet (hvor vi er stærkest) men også meget gerne i det øvrige Danmark. Så er du (nuværende eller kommende) selvstændig handyman eller håndværker, - så hører vi meget gerne fra dig. Hør mere på tlf: 30240600.

OBS: Uforpligtende informationsmøde om Mand&bil
Hør hvordan og hvorfor netværket virker i praksis.
Fyn - tirsdag d. 22 september kl. 18.30.
Sted: Mand&bil, Duedalen 44, 5240 Odense NØ .
Tilmelding på 30240600 eller info@mandogbil.dk
Aalborg - søndag d. 13 september - ring for aftale.

Om netværket Mand&bil
Mand&bil er et samarbejde mellem 68 selvstændige mænd der kan og vil. Vi er en god blanding af ufaglærte og faglærte, landmænd og håndværkere, mænd og desværre ingen kvinder - endnu. Sammen gør vi det nemmere og billigere at opnår en sund og velfungerende forretning.Danmarks billigste markedsføring
Mand&bil leverer uden sammenligning Danmarks billigste og mest effektive markedsføring af denne type virksomheder. På kontoret ved vi hvad vi snakker om og de mange medlemmer der trækker på samme hammel giver netværket en fantastisk platform for markedsføring.

Synlig og attraktiv
Ved hjælp af den fælles firmaprofil bliver man som netværksmedlem både attraktiv og synlig. Synlig for både erhvervskunder og privatkunder og attraktiv for de kunder som allerede kender Mand&bil eller for andre netværksmedlemmer der har brug for afløsning eller hjælp til større opgaver.Hvad der er sparet er tjent
Som medlem af netværket bliver det ikke bare nemmere at finde kunder det bliver i høj grad også billigere. Man undgår annoncehajer, hjemmesidehajer, revisorhajer, tryksagshajer, forsikringshajer og en del andre hajer der lurer på små selvstændige.

All inclusive
Er man medlem af netværket Mand&bil har man med et slag et fuldt fungerende firma, - firmaprofil, netværk, kunder, visitkort, kuverter, flyers, tøjtryk, viden, rådgivning osv. Man skal ikke opfinde den dybe iværksættertallerken og man får en klar ide om hvordan de forskellige problemer kan løses.Ekstra kunder
Hvis tilknytningen til Mand&bil og egen markedsføring ikke genererer kunder nok (- og det har ca. halvdelen af de nystartede netværksmedlemmer problemer med de første måneder – alt efter bopæl, personligt netværk, ihærdighed, årstid osv.) så har Mand&bil indgået en attraktiv aftale med tilbudsportalen Colego. Det betyder at netværksmedlemmer fleksibelt (et emne af gangen) og billigt (112 kr. pr opgave) kan købe ekstra kundeemner ved behov.

Dine kunder
En af de store styrker ved Mand&bil er at de enkelte netværksmedlemmer selv kan styre deres niveau af markedsføring. Nogle kunder bliver henvist fra kontoret, nogle ringer direkte via hjemmesiden, nogle bliver henvist fra andre netværksmedlemmer og nogle skaffer man selv. De kunder man får er ens egne og at man frit kan tage dem med sig hvis man ønsker forlade netværket.

Netværk
Samarbejdet mellem de enkelte netværksmedlemmer giver mange muligheder; Man får flere erhvervskunder, man kan levere en bedre service, man kan tage større opgaver, man kan påtage sig mere komplicerede opgaver osv. At have mange muligheder hjælper med at få fyldt kalenderen. Det er ikke bare vigtigt at have kunder. Det er også vigtigt at de kommer i en lind strøm. At være en del af et samarbejdende netværk er derfor afgørende for at få brikkerne til at passe sammen.

Mandogbil

Hurtig opstart
En anden vigtig ting ved Mand&bil er at det går hurtigt. Vi kan i løbet af 12 - 14 dage give et nyt medlem et komplet køreklart firma. Den hurtige opstart kombineret med tilførsel af viden og konkrete redskaber til markedsføring er selvfølgelig noget af det der giver en høj overlevelsesgrad.

Hvad koster det?
Alle netværksmedlemmer betaler et månedligt netværksbidrag på 800 kr. ex moms. I forbindelse med opstart er det nødvendigt med en bildekoration som koster 2400 kr. ex moms.

Netværksbidraget dækker udgifter til tryksager (postkort, visitkort, tøjtryk, kuverter osv.), hjemmeside, annoncer på google og facebook, kontordrift (bl.a. en del henvisning af kunder), medlemsmøder, grafisk arbejde, branding, rådgivning og 117 andre ting.

Der er ikke andre løbende betalinger til netværket end netværksbidraget; ingen procenter af omsætningen, ingen sindssyge bindinger, ingen tvungne køb af nødvendige produkter, ingen gebyr for upload af billeder på hjemmesiden, ingen ekstra betaling for tryksager, - ingen.

Hvad kræver det?
Medlemskab kræver at man er håndværksmæssigt velfunderet. Derudover kræver det en kassevogn/ladvogn (det er ikke et krav at den er hvid).

Kan man leve af det?
Det korte svar er ja. Vi har det sidste år oplevet en væsentlig stigning i antallet af bade privat- og erhvervskunder. Der er selvfølgelig stor forskel på at være tømrer i Odense og ufaglært i Thisted og det er en god ide at ringe til kontoret for en vurdering af den konkrete situation.

Mere info
Se mere i de videoer og artikler der findes her på siden. Det er også en mulighed at kontakte nuværende netværksmedlemmer for indblik i hvordan de oplever tilknytning til netværket.

Opstart på dagpenge
Det er på visse betingelser muligt at være selvstændig mens man er på dagpenge. Ordningen hedder "Selvstændig som bibeskæftigelse" og man kan høre mere om det ved at kontakte Mand&bils kontor.

Medlemskab
Hvis du overvejer at blive en del af netværket har du sikkert en række konkrete spørgsmål. Kontakt kontoret hvis du vil have svar.

Altså!
Mand&bil har fat i den lange ende. Vi har skabt en troværdig firmaprofil og et koncept der er kunder til. Det betyder at det aldrig har været nemmere eller billigere at starte og drive en lille praktisk enkeltmandsvirksomhed. Mand&bil kan selvfølgelig ikke garantere at alle, uanset hvordan de gebærder sig, oplever succes. Men det er vores erfaring at de som tager deres opstart, deres arbejde og deres virksomhed seriøst kan få en tilfredsstillende omsætning, et frit arbejdsliv og et godt selvstændigt levebrød.

Vil du høre mere, - så giv os et ring på 30240600.

Med venlig hilsen
Mand&bil

Mikael K. Truelsen
Tlf: 30240600
E-mail info@mandogbil.dk

KORT

Find din lokale Mand og Bil på kortet !

Find din lokale Mand&Bil.


Få et tilbud

123 Tilbud

Beskriv opgaven her.


Håndværker/handyman?

Find din lokale Mand og Bil på kortet !

Læs om netværket her.


Video

Find din lokale Mand og Bil på kortet !

Mand&bil i nyhederne.

Mand&Bil - Duedalen 44 - 5240 Odense NØ - Tlf. 30240600 - E-mail info@mandogbil.dk