Netværket Mand&bil

Videoklip og artikler
Video1Video: Mand&bil på 2 minutter.
Video1Video: Præsentation af netværket Mand&bil.Video1Video:Bliv en del af netværket Mand&bil.Video1Video: Kim Brandbyge - Nyborg fortæller om Mand&bil.Video1Video: Benny Larsen - Odense - fortæller om Mand&bil.Video1Video: Claus Aagaard - Odense - fortæller om Mand&bil.
Video1Radio: Indslag fra P4 Fyn Morgen. Her fortæller bl.a. Steffen Andersen hvorfor han blev en del af netværket.
Video1Video: Mand&bil i nyhederne.Video3
Video: Lars Pedersen fra Haarby fortæller.
Video3
Video: murer Preben Marcussen fortæller.
Video3
Video: Andre Bønnelykke fortæller.Video3
Video: Klaus Rasmussen fra Svendborg fortæller.
Video3
Video: Michael R. Rasmussen fra Fanø fortæller.

Artikel fra Land&liv om Kim Brandbyge - Mand&bil i Nyborg.
Artikel fra Fyens Stiftstidende om Mand&bil og tankerne bag.
Video1Video:Mogens Elkjær - Middelfart - fortæller om Mand&bil .artikelArtikel om Mand&bil.
Bliv en del af et levende og stærkt håndværkernetværk
Er du (nuværende eller kommende) selvstændig handyman
eller håndværker, - så hører vi gerne fra dig.

Status: Der er pt venteliste på Østfyn og ca. 10 pladser tilbage på resten af Fyn. I resten af Danmark tilbyder kontoret nye medlemmer i nye områder en gratis markedsføringspakke til en værdi af 1600 kr. Hør mere på tlf: 30240600.

Infomøde om Mand&bil
Hør hvordan og hvorfor netværket virker i praksis.
Tirsdag d. 3 marts kl. 18.30.
Sted: Mand&bil, Duedalen 44, 5240 Odense NØ.
Tilmelding på 30240600 eller info@mandogbil.dk

Om netværket Mand&bil
Mand&bil er et samarbejde mellem selvstændige folk der kan og vil. Vi er en god blanding af ufaglærte og faglærte, landmænd og håndværkere, mænd og desværre ingen kvinder - endnu. Sammen gør vi det nemmere og billigere at opnår en sund og velfungerende forretning.Synlig og attraktiv
Ved hjælp af den fælles firmaprofil bliver man som netværksmedlem både attraktiv og synlig. Synlig for både erhvervskunder og privatkunder og attraktiv for de kunder som allerede kender Mand&bil eller for andre netværksmedlemmer der har brug for afløsning eller hjælp til større opgaver.Hvad der er sparet er tjent
Som medlem af netværket bliver det ikke bare nemmere at finde kunder det bliver i høj grad også billigere. Du undgår annoncehajer, hjemmesidehajer, revisorhajer, tryksagshajer, forsikringshajer og en del andre hajer der lurer på små selvstændige.

All inclusive
Er man medlem af netværket Mand&bil har man med et slag et fuldt fungerende firma, - firmaprofil, netværk, kunder, visitkort, kuverter, flyers, tøjtryk, viden, rådgivning osv. Man skal ikke opfinde den dybe iværksættertallerken og man får en klar ide om hvordan de forskellige problemer kan løses.Dine kunder
En af de store styrker ved Mand&bil er at de enkelte netværksmedlemmer selv kan styre deres niveau af markedsforing. Nogle kunder bliver henvist fra kontoret, nogle ringer direkte via hjemmesiden, nogle bliver henvist fra andre netværksmedlemmer og nogle skaffer man selv. Med den fælles firmaprofil, viden og netværk har man det bedst mulige udgangspunkt for at få ordrebogen fyldt. De kunder man får er ens egne og at man frit kan tage dem med sig hvis man ønsker forlade netværket.

Netværk
Samarbejdet mellem de enkelte netværksmedlemmer giver mange muligheder; Man får flere erhvervskunder, man kan levere en bedre service, man kan tage større opgaver, man kan påtage sig mere komplicerede opgaver osv. At have mange muligheder hjælper med at få fyldt kalenderen. Det er ikke bare vigtigt at have kunder. Det er også vigtigt at de kommer i en lind strøm. At være en del af et samarbejdende netværk er derfor afgørende for at få brikkerne til at passe sammen.

Mandogbil

Hurtig opstart
En anden vigtig ting ved Mand&bil er at det går hurtigt. Vi kan i løbet af 12 - 14 dage give et nyt medlem et komplet køreklart firma. Den hurtige opstart kombineret med tilførsel af viden og konkrete redskaber til markedsforing er selvfølgelig noget af det der giver en høj overlevelsesgrad.

Hvad koster det?
Ved opstart betaler man (kostpris) 2400 kr. ex moms for bildekorationen. Derudover betaler medlemmer hver måned et netværksbidrag på 800 kr. ex moms.

Netværksbidraget dækker udgifter til tryksager (postkort, visitkort, tøjtryk, kuverter osv.), hjemmeside, annoncer på google og facebook, kontordrift (bl.a. en del henvisning af kunder), medlemsmoder, grafisk arbejde, branding, rådgivning og 117 andre ting.

Der er ikke andre løbende betalinger til netværket end netværksbidraget; ingen procenter af omsætningen, ingen sindssyge bindinger, ingen tvungne køb af nødvendige produkter, ingen gebyr for upload af billeder på hjemmesiden, ingen ekstra betaling for tryksager, ingen.

Hvad kræver det?
Medlemskab kraver at man er håndværksmæssigt velfunderet. Derudover kræver det en kassevogn/ladvogn (det er ikke et krav at den er hvid).

Kan man leve af det?
Det korte svar er ja. Vi har det sidste ar oplevet en væsentlig stigning i antallet af bade privat- og erhvervskunder. Der er selvfølgelig stor forskel på at vare tømrer i Odense og ufaglært i Thisted og det er en god ide at ringe til kontoret for en vurdering af den konkrete situation.

Mere info
Se mere i de videoer og artikler der findes her på siden. Det er også en mulighed at kontakte nuværende netværksmedlemmer for indblik i hvordan de oplever tilknytning til netværket.

Opstart på dagpenge
Det er på visse betingelser muligt at være selvstændig mens man er på dagpenge. Ordningen hedder "Selvstændig som bibeskæftigelse" og man kan høre mere om det ved at kontakte Mand&bils kontor.

Medlemskab
Hvis du overvejer at blive en del af netværket har du sikkert en række konkrete spørgsmål. Kontakt kontoret hvis du vil have svar.

Altså!
I netværket Mand&bil samarbejder vi om at skabe en fælles troværdig firmaprofil. Vi giver os selv og hinanden mulighed for god og billige markedsføring og vi deler viden om drift af små praktiske enkeltmandsvirksomheder. Derudover er det almindelig praksis at vi deler overskydende arbejde, henviser kunder vi ikke selv kan servicere til andre netværksmedlemmer og låner hinandens hjælp og spidskompetencer - uden i øvrigt at tjene penge på hinandens arbejde.

Vil du høre mere, - så giv os et ring på 30240600.

Med venlig hilsen
Mand&bil

Mikael K. Truelsen
Tlf: 30240600
E-mail info@mandogbil.dk

KORT

Find din lokale Mand og Bil på kortet !

Find din lokale Mand&Bil.


Få et tilbud

123 Tilbud

Beskriv opgaven her.


Håndværker/handyman?

Find din lokale Mand og Bil på kortet !

Læs om netværket her.


Video

Find din lokale Mand og Bil på kortet !

Mand&bil i nyhederne.

Mand&Bil - Duedalen 44 - 5240 Odense NØ - Tlf. 30240600 - E-mail info@mandogbil.dk