Hyr en handyman eller altmuligmand tæt på dig

Hyr en handyman og altmuligmand fra Mand&bil står foran sin varebil og læner sig op ad et stykke tømmer

En professionel handymand klarer opgaven for dig

Hyr en handyman eller altmuligmand fra Mand&bil, og få din opgave klaret nemt og hurtigt af en professionel.

I Mand&bil finder du Danmarks største netværk af selvstændige handymænd og altmuligmænd, der dækker de fleste områder af Danmark.

En handymand fra Mand&bil løser alle mulige (og en del umulige) praktiske- og håndværksmæssige opgaver.

En altmuligmand ordner både reparationer og vedligeholdelse

I Mand&bil får du løst helt dagligdags handyman opgaver som du og gud og hvermand har. Både store opgaver og projekter, men ikke mindst de små opgaver, som kræver at man har hænderne rigtigt skruet på, for at det bliver en ommer.

Du kan få en altmuligmand, der kører ud og skifter dørhåndtag, samler møbler, fixer vandhaner, renser tagrender, hænger ting op på vægen, hænger lamper op, rydder op og kører væk, klarer haven og 117 andre ting, som en altmuligmand kan tage sig af.

Hyr en handyman fra Mand&bil og få sikkerhed for kvalitet

Når du får løst en opgave af et Mand&bil-medlem, får du direkte adgang til en både lokal, prisbevidst og professionel service.

Du har ingen fordyrende mellemled, em har den direkte kontakt mellem dig og den mand, der udfører opgaven for dig.

Det er ikke nogen garanti for, at der aldrig opstår tvister. Men det er din garanti for, at Mand&bil er forpligtiget af vores fælles interesse i at opretholde en professionel standard, så du også ringer til os næste gang, du skal bruge en handyman.

Hyr en handyman og altmuligmand fra Mand&bil står foran sin varebil og læner sig op ad et stykke tømmer

Find en handyman og få en pris

Eksempler på Mand&bils arbejde

Derfor skal du hyre en handyman eller altmuligmand

Hyr en handyman eller altmuligmand og se at det er en god beslutning af flere grunde.

En mand fra Mand&bil har ekspertise inden for en bred vifte af discipliner og opgaver.

Han kan håndtere opgaver, der spænder fra små reparationer og dagligdags opgaver til større projekter.

Fx at bygge hegn, skure og carporte hvilket giver dig bekvemmelighed og fleksibilitet, når du har fundet din lokale handyman.

Der er nogle opgaver, som ikke er en god idé at gå i gang med selv. De kan være farlige, især hvis du ikke har erfaringen eller udstyret til det. En professionel handyman kan udføre arbejdet sikkert, og du risikerer ikke at komme til skade. Se mere om sikkerhed i dine projekter hos Bolius.

Prisen er en anden fordel ved at hyre en mand fra Mand&bil. I stedet for at skulle hyre specialister til forskellige opgaver, kan du spare penge ved at have en pålidelig, lokal ekspert til at håndtere forskellige opgaver i dit hjem.

Desuden er vores medlemmer typisk billigere en specialuddannede specialister.

Få personlig rådgivning af din handyman

Endelig kan en handyman eller altmuligmand også give dig god og personlig rådgivning. De hjælper med at se forbedringsmuligheder for dine projekter, dit hus eller dit sommerhus.

Samlet set er en handyman eller altmuligmand en praktisk ressource, der kombinerer ekspertise, tidsbesparelse og bekvemmelighed, og kan hjælpe dig med at håndtere almindelige husholdningsproblemer og projekter uden besvær.