Lægning af fliser og andre anlægsopgaver

Lægning af fliser fra et medlem i Mand&bil

Få en snorlige og holdbar terrasse, havegang eller indkørsel

Alle Mand&bil-mænd påtager sig mindre opgaver indenfor anlæg og belægning – og ca halvdelen påtager sig også store eller meget store opgaver i denne kategori.

Vi klarer mange slags lægning af fliser og anlægsopgaver

Mindre anlægsopgaver

Mindre opgaver kan fx være

  • bedafgrænsning eller støttemur i sten
  • vedligeholdelsesfri bede
  • mindre fliseterrasser/solpladser
  • nedgravning af trampoliner og faskiner
  • eller anlæg af små græsplæner.

Større anlægsopgaver

Større opgaver kan fx være flisebelægning af indkørsler hvor flere niveauer skal mødes eller udgravning og etablering af fundamenter.

Du er altid meget velkommen til at kontakte de lokale afdelinger for rådgivning og afklaring.

En altmuligmand fra Mand&bil er din sikkerhed for kvalitet

Det vigtigste stykke værktøj i vores værktøjskasse er god service.

Vi gør vores yderste for at forene et højt serviceniveau når du har behov for at få anlagt belægning er lægning af fliser.

Når du får starter et projekt, stort eller småt, med et Mand&bil-medlem, får du direkte adgang til en både lokal, prisbevidst og professionel service.

Det er ikke nogen garanti for, at der aldrig opstår tvister. Men det er din garanti for, at Mand&bil er forpligtiget af vores fælles interesse i at opretholde en professionel standard, så du også ringer til os næste gang, du skal bruge en handyman til dit anlægsprojekt.

Du har ingen fordyrende mellemled, men har du har den direkte kontakt mellem dig og den mand, der lægger fliser og belægninger for dig.

Er du i tvivl om hvilke sten du skal vælge kan du se mere hos Bolius her.

Lægning af fliser fra et medlem i Mand&bil

Find en handyman og få en pris

Eksempler på Mand&bils arbejde

Derfor skal du vælge Mand&bil til lægning af fliser og belægninger

At vælge Mand&bil til at lægge fliser, belægning, anlægge havegange og indkørsler samt andre mindre anlægsopgaver er en klog beslutning af flere gode grunde.

Det er ofte en udfordrende opgave at få dine fliser til at se smukke ud og gøre det, så det holder langt ud i fremtiden.

Vores medlemmer har ekspertisen og erfaringen til at udføre arbejdet for dig, og sparer dig for besværet, tiden og ærgrelsen, hvis resultatet ikke bliver som håbet, når du gør det selv.

Vi forstår, at anlægsopgaver kan virke som en overvældende opgave, men med vores hjælp bliver det en smidig og problemfri proces.

Anlæggelse af fliser, belægning, havegange og indkørsler kræver nøje målinger og præcision.

Vi har den nødvendige viden og erfaring til at sikre, at alt bliver lagt korrekt, så du kan nyde smukke og holdbare udendørsarealer.

Vi sørger også for, at hvert element passer sammen og opfylder dine ønsker til det færdige udseende.

Vi sørger for at fundamentet er i orden

Vi forbereder underlaget grundigt og sikrer, at dit projekt har det rette fundament.

Et solidt fundament er afgørende for at sikre, at fliser, belægning og andre materialer forbliver stabile og holdbare i mange år fremover.

Vi hjælper dig med at opnå smukke og holdbare udendørsarealer. Vi gør det hårde arbejde for dig, så du kan nyde resultaterne uden besvær.