Mand&bil er også til virksomheder

Mand&bils medlemmer arbejder selvfølgelig også for erhvervskunder. Faktisk kommer mere end 50% af omsætningen fra B2B.

Det er typisk montøropgaver og ejendomsservice men også vikararbejde, messeopstilling, nedbrydning, kørsel med maskiner og 117 andre ting.

Lokal og selvkørende

Hos Mand&bil får man en lokal og professionel enhed. Han har kassevogn, trailer og værksted fuld af værktøj. Han kan selv håndtere kunder, indkøb og opgaver og han sender en faktura.

Skal du bruge 3 murere i morgen i Vejle, skal du ringe til et vikarbureau. Men skal du bruge en lokal mand (eller to) der selvstændigt kan løse alle mulige og umulige opgaver, er Mand&bil et godt valg.

Landsdækkende netværk 

En del virksomheder har behov for forskellige montage- eller serviceopgaver fordelt over hele landet. Vi oplever derfor ofte at virksomheder opbygger deres eget montørnetværk blandt Mand&bils medlemmer.

Men Mand&bil har også et kontor som kan håndtere den nødvendige logistik i disse landsdækkende service- og montøropgaver. Vi ved hvem der kan svejse, hvem der har en minigraver og hvem der kan klikke sig ind i en kontrolboks uden at ødelække begge dele.

Mand&bils kontor kan derfor nemt og hurtigt opbygge og styre et landsdækkende netværk designet til det specifikke behov. Denne service afregnes almindeligvis på timeløn.

Kontakt kontoret på 3024 0600 eller post@mandogbil.dk for yderlig info.